Skip to main content

Najava 15. Epizode

Iako su autori najavili da više neće biti odlomaka, izgleda da to ne važi za 15. epizodu. Ako ste radoznali, pogledajte... FENOMENALNI SU.


15. epizoda sezove "Preko mora" i kompletno je posvećena istoriji ostrva i pozadini priče o Džejkobu i Čoveku u Crnom. Videćemo njihovu majku, kako su dospeli na ostrvo i šta je dovelo do njihovog vekovnog sukoba:

Reklame:





Odlomci:



Comments

Popular posts from this blog

The End

Epska priča pod nazivom Lost (Izgubljeni) je završena. Tokom 6 godina, milioni gledalaca širom sveta su diskutovali i teoretisali o smislu i značenju dešavanja prikazanih u 6 sezona i 120-ak epizoda. Uložena je ogromna energija u pokušaje seciranja svakog detalja priče u kojoj se pojavljuju polarni medvedi, putovanje kroz vreme, čudovišta u vidu dima, magija, besmrtnost, prevara i ljubav. Kakav će biti kraj, da li će autori uspeti sve to da uklope u jednu koliko-toliko logičnu priču ili će nas na kraju razočarati? Da li je uopšte moguće dati smislene odgovore na toliko puno otvorenih pitanja? Ako nije, koje će od misterija biti razjašnjene a koje ne? Par dana nakon gledanja završne epizode i sređivanja misli, spreman sam da napišem par svojih misli. Za one koji još nisu odgledali sve epizode, upozorenje da slede krupni, zapravo poslednji i najveći mogući spoileri...

Brojevi 4 8 15 16 23 42

Ne čitati pre gledanja 4. epizode!

Kraj Losta - moji prvi utisci

(ne čitati ako niste gledali finale)